Haşhaşcıgil Haşhaş Ezmesi 5 Kg Haşhaş söz konusu olduğunda akıllara önce Afyon geliyor; Afyon haşhaş üretiminde ön plana çıkan şehir olarak haşhaşlı çoğu lezzete de ev sahipliği yapıyor; Haşhaş killi ve su tutmayan topraklarda daha iyi yetişiyor; Yüzyıllardır ekilen haşhaş bir tür kültür bitkisidir; Haşhaş bitkisinin baş kısmının içerisinde siyah renk minik tohumlar olur; Bu tohumlar kabuğundan ayrılıp haşhaş olarak kullanılır; Mutfakta önemli bir yere sahip olan haşhaş son zamanlarda ezme olarak tüketilmektedir; Haşhaş ezmesi için kabuğundan ayrılan tohumlar kullanılıyor; Özel yöntemle ezilen haşhaş 5 Kg tüketime sunuluyor; Haşhaş Ezmesi Nerelerde ve Nasıl Kullanılır? Haşhaş ezmesi sevenler bu ürünü mutfakta farklı lezzetlerde kullanabilir; Ezmeyi kullanmak için bir miktar sıvı yağ kullanmak gerekiyor; Sıvı yağ kullanarak ezme açılıyor ve akıcı bir kıvam elde ediliyor; Sıvı yağ kullanmak istemeyenler eritilmiş tereyağı da kullanabilir; Anadolu'nun farklı yörelerinde farklı şekilde kul Devamını Göster